Over SynerBee

Over SynerBee

Over SynerBee

SynerBee - flexibel, innovatief, veilig

SynerBee biedt met het Intelligent Access Platform een innovatieve en toekomstbestendige oplossing voor het regelen van informatie-uitwisseling tussen personen, machines en devices. Onze diensten bestaan uit verschillende building blocks die steeds verder ontwikkeld worden. Hierdoor wordt het steeds makkelijker om op een innovatieve en geautomatiseerde manier samen te werken met ketenpartners en uw klanten optimaal te bedienen.

Ontwikkeld met veiligheid als absolute hygiëne factor

SynerBee is mede ontwikkeld door (IAM) cybersecurity experts. Het platform draait binnen het Europese cloud-gedeelte van Amazon Web Services (AWS). Hierdoor is SynerBee schaalbaar en flexibel en beweegt het mee met uw bedrijf. SynerBee maakt gebruik van redundante servers in meerdere regio's in West-Europa om de uptime te maximaliseren. Uw gegevens verlaten nooit het land van herkomst en zijn dubbel versleuteld.

SynerBee een merk van SonicBee

Over SonicBee

SonicBee is hét Identity and Access management (IAM) bedrijf dat innovatieve en intelligente advisory- en managed services levert om bedrijven sneller, slimmer en veiliger te maken. Wij zorgen ervoor dat alles en iedereen binnen uw omgeving op een veilige, compliant en slimme manier toegang heeft tot informatie.

Het is onze missie om organisaties te helpen toegang te krijgen tot data en deze te gebruiken om betere beslissingen te nemen, de klantervaring te verhogen en de kosten te verlagen op een veilige en compliant manier. Opgericht in 2020, zijn wij ambitieus om het veld van data toegang te veranderen. SynerBee is een door SonicBee ontwikkelde schaalbare SaaS oplossing om hiertoe de mogelijkheid te bieden voor midden grote organisaties.

Demo

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Meer weten over ons Cookie Statement?