SynerBee voor IoT

SynerBee voor IoT

Steeds meer apparaten zijn verbonden en verzenden gegevens en informatie om bedrijfsprocessen te verbeteren. Sterker nog veel bedrijven maken actief gebruik van IoT-toepassingen. Opvallend is wel dat zij tot nu toe enigszins succesvol geweest zijn in het beschermen van menselijke identiteiten, dezelfde organisaties maar heel weinig besteden aan het beschermen van machine-identiteiten.

Met SynerBee voor IoT zorgt u ervoor dat data uitwisseling tussen niet-menselijke identiteiten zoals apparaten onderling en met medewerkers en eventuele third parties geoptimaliseerd wordt. 

Als centraal platform brengt SynerBee alle digitale connected things van de organisatie samen om de beheersbaarheid, veiligheid en controle te vergroten. 

SynerBee is volop in ontwikkeling. Er wordt in deze ontwikkeling specifiek aandacht besteed aan het bieden van praktische oplossingen voor het beheren en beschermen van IoT-identiteiten.

Wilt u meer weten of hierover meedenken? Neem dan contact met ons op. Bel ons +31(0)85 087 01 01 of stuur een mail via onderstaand formulier.

Demo

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Meer weten over ons Cookie Statement?